BKM Molde har gjennomført mange aktiviteter i løpet av året. Flere av disse er faste, som søndagsmøter, ungdomsmøter og barnemøter. I tillegg til dette har vi mange varierte aktiviteter både innen fysiske aktiviteter,  festligheter og annet som har foregått gjennom året. Siden forsamlingen for det meste består av medlemmer under 30 år så er de fleste av  aktivitetene tilpasset barn og ungdom. Under vises noen av disse arrangementene.

Januar

Som flere ganger tidligere, hadde vi en fellesskapshelg sammen med vår nabomenighet Måløy. Vi var samlet i Molde for fysiske aktiviteter, trosoppbyggelse og besøk i hjemmene.

Februar

Med svært musikalske gjester fra BCCS storband, Helge Ankers Orkester tilstede var alt tilrettelagt for en skikkelig musikalsk aften på Mordalsmyra. Målet for kvelden var å inspirere til økt musikkarbeid i menigheten. Innholdet i konserten varierte fra innøvde musikkinnslag til spontan ønskekonsert

Mars

Over 40 kvinner fra Molde deltok på konferanse med over 3000 kvinnelige BCC-medlemmer fra hele verden.

Aktivitetsklubben i Molde arrangerte den årlige vinterturen til hytteanlegget vårt på Bjorli. Vinteraktiviteter av forskjellig slag, underholdning og trosoppbyggelse var viktige ingredienser denne helgen.

Ungdomsgruppen U18 dro til Ålesund og gjorde filmopptak i Ålesunds gater i forbindelse med en konkurranse mellom alle ungdomsgrupper over hele verden. Over 20 skuespillere var i aksjon i filmen som fikk meget hederlig omtale av juryen.

April

I påskeuka ble det arrangert påskecamp for alle de norske ungdommene i  BCC på Brunstad. De mange aktivitetsmulighetene var bla. fotball, ishockey, media, kakebaking, paintball, riding osv. Om kveldene ble det avholdt temamøter spesielt rettet mot denne aldersgruppen.

Over 150 av medlemmene deltok på årets påskekonferanse på Oslofjord Convention Center på Brunstad. Mer enn 8000 medlemmer fra hele verden var samlet.

Mai

17 mai ble feiret på tradisjonellt vis med tog, is, leker, og tale for dagen.

Hele 8 av menighetens medlemmer fylte 15 år i 2015. De deltok i et halvårlig opplegg hvor opplæring i menighetens teologi er hovedinnholdet. Avslutningen på dette ble markert med en fest for hele menigheten.

Juni

Ungdomsgruppen reiser på tur til BCCs anlegg Finca Alamo I Malaga i Spania. Sightseeing, sol, god mat, shopping,  samfunn og trosoppbyggelse sto på programmet.

Medlemmene feriet  St Hansaften på tradisjonellt vis med bål, grilling, natursti og musikk ved bålet. Denne midtsommerfesten markerer som vanlig starten på sommerferien.

Juli

De aller fleste av medlemmene deltok på årets julistevne på Oslofjord Convention Center. Aktiviteter for alle aldre ble arrangert, fra fotball og volleyballturneringer til trylleshow og barneleker. Sentralt i hele stevnet står trosoppbyggelsen for de ulike målgruppene samt fellesskap med medlemmer fra alle kontinenter.

Oktober

Den store årlige konferansen for menn ble arrangert på Brunstad. Menn i alle aldre fra Molde deltok der, sammen med flere tusen andre menn fra hele verden.

November

Ekteparenes samles på Oslofjord Conference Center. Her kunne man møtes i ro og fred uten forstyrrelser til fellesskap og trosoppbyggelse.

Som flere år tidligere ble det arrangert en stemingsfylt julemesse. Her kunne man kjøpe både julegaver og julekaker samt det ble arrangert tombola og solgt middag.

Desember

Ungdommen arrangerte sitt tradisjonelle julebord den 12 desember. Tropsoppbyggelsen, konkurransene og underholdningen var til stor glede for deltakerne.

I de senere år har vi arrangert en julesamling for medlemmene på Julaften. Søndagsskolene arrangerte dette og opplesning av juleevangeliet, julesanger, nissebesøk og juletregang var på programmet denne ettermiddagen.