JANUAR: Inspirasjonsfest

BKM Molde har siden 2011 hatt en større innsamlingsaksjon i forbindelse med prosjektet Golden Heart. Denne vinterkvelden hadde ungdommen arrangert fest for hele lokalmenigheten for å motivere og inspirere til å fullføre aksjonen fram mot juli 2017.

 

JANUAR: Besøk fra nabomenigheten vår

I slutten av januar hvert år kommer medlemmer fra lokalmenigheten i Måløy på besøk. Dette har blitt en tradisjon som alle medlemmene setter stor pris på. Også i 2017 kunne vi knytte sterkere relasjoner til vår nabomenighet gjennom en helg fylt av aktiviteter og trosoppbyggelse både for barn, unge og eldre.

 

MARS: Kvinnekonferanse

BCCs arrangement på Brunstad betyr mye for oss, og er noe mange av medlemmene i BKM Molde velger å prioritere høyt. I mars dro derfor flere medlemmer fra menigheten vår til Kvinnekonferansen på Brunstad. Her fikk vi være sammen med 4500 kvinner fra hele verden.

 

 

MARS: Fellesskaps-weekend på Bjorli

I slutten av mars dro gutter og menn fra BKM Molde til utfluktsstedet vårt på Bjorli. Aldersspennet var historisk stort, med nedre aldersgrense på 10 år og opp til seniorer på over 70. Helgen kunne by på trivsel, trosoppbyggelse, god mat og skiaktiviteter i fantastiske omgivelser.

 

APRIL: Påskecamp på Brunstad

3000 ungdommer fra hele verden var samlet på Brunstad for å delta på årets påskecamp. Blant disse ungdommene var også en flokk fra vår lokalmenighet. Her fikk de delta i et variert aktivitetstilbud, delta i mange trosoppbyggende samlinger og knytte nye vennskapsbånd på tvers av nasjonaliteter.

 

MAI: 70-års jubileum

En kveld tidlig i mai var flere medlemmer samlet for å feire 70-års dag til en av våre venner. Festen fant sted i vårt nye grillhus på Mordalsmyra (se fjorårets årsrapport), som var vakkert pyntet for anledningen. Kvelden bød på god mat og mange gode ord til jubilanten.

 

 

MAI: Feststemt ungdom

Kvelden 16. mai har blitt en festdag for ungdom over hele landet. Også våre unge medlemmer benyttet anledningen til å samles. En festpyntet forsamlingssal og et godt måltid satte en fin ramme for samlingen. Videre kunne kvelden by på trosoppbyggelse, underholdning, sportsaktiviteter og nattmat i grillhuset vårt.

 

MAI: Gratulerer med dagen, Norge!

Vi verdsetter grunnlovsdagen høyt og feiret den på tradisjonelt vis med barnetog og samlinger på skoler rundt omkring i våre tilhørende kommuner. På ettermiddagen møttes flere av BKM Moldes medlemmer på forsamlingslokalet vårt for å fortsette feiringen. Barneleker, is og nasjonalsanger var en naturlig del av denne samlingen.

 

MAI: Fest for fullført trosopplæring

Åtte ungdommer hadde dette året fått opplæring i menighetens tro og lære. De ble feiret ved at hele lokalmenigheten samlet seg til fest. God mat, gode ord og gaver til ungdommene var noe av det som sto på programmet.

 

MAI: Fotballhelg på Breivoll

Også denne gangen deltok barn og ungdom fra BKM Molde i den årlige Breivollcampen, som ble arrangert av den samarbeidende foreningen Xerzice. Vi stilte lag i seks alderstrinn, og to av lagene gikk helt til topps og tok med seg gullet hjem.

 

JUNI: Familiedag og glade barn

Den første sommermåneden ble startet med familiedag nok en gang arrangert av ungdommen vår. Hoppeslott, show, barneleker og ansiktsmaling resulterte i en flokk glade og fornøyde barn denne dagen.

 

JUNI: En takk til de unge

Ungdommen i BKM Molde fikk denne junikvelden en velfortjent sommeravslutning med havrafting og grilling. Et halvår med positivt engasjement for både barn og eldre i lokalmenigheten ligger bak dem, og sommeren venter.

 

JUNI: Sankt Hans-feiring

Sankt Hans-bål, grilling, natursti og leker for barna; årets lengste dag ble feiret på tradisjonelt vis sammen med gode venner.

 

JULI: Sommerkonferanse

Mange medlemmer deltok også i år på sommerkonferansen på Brunstad Conference Center. Her ble det arrangert en fest for å feire at vi har nådd et stort mål i forbindelse med prosjektet Golden Heart. BKM Molde deltok sammen med flere andre lokalmenigheter fra hele verden.

 

AUGUST: Telttur til Valldal

De unge medlemmene dro på tur til naturskjønne Valldal som en start på høstsesongen. Kajakkpadling og juvvandring ga gode naturopplevelser for deltakerne.

 

SEPTEMBER: Endelig søndagskole igjen

Et nytt søndagskoleår startet med utelek og ansiktsmaling. I BKM Molde er søndagskolen et tilbud for barn i alderen 4 til 12 år. Flere ungdommer og voksne arbeider og engasjerer seg i dette tilbudet for barna.

 

SEPTEMBER: Vestlandsligaen

I september dro flere unge medlemmer til Stavanger som var vertsbyen for den avsluttende cuphelga i Vestlandsligaen. Fotballigaen er arrangert av den samarbeidende foreningen Xerzice. Gutter og jenter i ulike aldersgrupper fra seks forskjellige lokalmenigheter deltok.

 

SEPTEMBER: Innvielse av nyoppusset landsted

I midten av september dro damer og jenter fra 16 år og oppover, til landstedet vårt på Bjorli. Dette var første helg stedet ble tatt i bruk etter oppussing og renovering av bygningene. Denne helgen ble det knyttet sterkere vennskapsbånd på tvers av generasjoner. Naturopplevelser, trivsel og trosoppbyggelse stod sentralt, og nydelig høstvær satte gode rammer for turen.

 

OKTOBER: Internasjonalt besøk av venner fra Sør-Afrika

Over flere år har det vært god kontakt mellom menighetene i Sør-Afrika og BKM Molde. I oktober ble det knyttet enda flere relasjoner da en flokk venner kom på besøk til Molde. Blant disse kom det også BCC-medlemmer fra Kamerun og Malawi. Det ble noen innholdsrike dager og interessante møter mellom ulike kulturer.

 

NOVEMBER: Bryllup

I november feiret lokalmenigheten og flere tilreisende gjester bryllup for et ungt par fra Molde og Drammen. Både vielse og bryllupsfest fant sted på BKM Moldes lokale som var vakkert pyntet for anledningen.

 

DESEMBER: Julemesse

Adventstiden ble innviet med julemesse på Mordalmyra Aktivitetssenter. Flere tok turen for å innhente julestemningen denne dagen, både medlemmer, naboer og andre fra lokalmiljøet. Et lite handletorg kunne by på julevarer produsert av medlemmene, mens husbandet fylte rommet med julemusikk live fra scenen.

 

DESEMBER: Ungdomstur til Bjorli

Ungdommen dro på førjulstur til landstedet vårt på Bjorli en helg i desember. Helgen inneholdt skiaktiviteter i vakkert vintervær, julemat, trosoppbyggelse, konkurranser og underholdning.

 

DESEMBER: Julemøte

Som alltid i desember, samlet alle medlemmene seg for å markere starten på julehøytiden. Samlingen hadde barna i fokus. Søndagskolen fremførte juleevangeliet, og flere barn og unge bidro med sang og musikk.