Året 2014

En helg for felleskapet

Medlemmer av BKM Måløy var denne helgen på besøk. Arrangementet innebar sportsaktiviteter for både ung og gammel, og fest sammen på lørdags kveld.

1_samfunnshelg med Måløy

1_aktivitetsdag for barna

1_inspirasjonsfest2

Vi arrangerer Golden Heart fester med jevne mellomrom. I løpet av 2014 hadde vi fire slike fester.

 

Aktivitetskveld på skøytebanen

Barn og ungdom var denne kvelden samlet på skøytebanen i regi av Aktivitetsklubben.

2_aktivitetskveld på skøytebanen1

2_aktivitetskveld på skøytebanen2

Skihelg for aktivitetsklubben

Årets vintertur for Aktivitetsklubben gikk til Bjorli. Her kunne barn og unge gå langrenn i fine turløyper, eller tilbringe dagen i alpinbakken. Kvelden bød på en skikkelig fest med konkurranser, underholdning og god mat. Det ble en minnerik helg for alle som var med.

2_aktur til Bjorli

1_aktur til Bjorli

3_aktur til Bjorli

 

Kvinnekonferanse på Brunstad

Flere medlemmer fra BKM Molde reiste til kvinnekonferansen på Brunstad i mars. Kvinner i BCC fra hele verden var samlet til trosoppbyggelse og fellesskap. Denne årlige konferansen er et høydepunkt som mange ønsker å delta på til tross for lang reisevei. Les mer  på Brunstad Christian Church.

4_kvinnekonferanse1

4_kvinnekonferanse2

Jubileum

I år ble det holdt 70- og 50-årsjubilem for to medlemmer av BKM Molde. Både ung og gammel deltar på slike fester for å hedre jubilanten.

2_70 års fest for Magnhild

 

Påskekonferanse på Brunstad

Mange medlemmer fra BKM Molde dro til Påskekonferansen på Brunstad. Dette er det arrangementet som årlig samler flest medlemmer fra BCC utenom sommerkonferansene.

1_påskestevnet

 

Konferanse for menn i Måløy

Dette har blitt en tradisjonsrik konferanse som arrangeres hver vår. Her står trivsel, trosoppbyggelse, sportslige aktiviteter og god mat på programmet. Lokalmenigheter fra Sør-Norge og Vestlandet deltar på dette arrangementet.

2_brødresamvær i Måløy

1_brødresamvær i Måløy

 

16. mai-fest for ungdommen

Kvelden før nasjonaldagen samlet ungdommen seg til fest. Festen fant sted på Lunvik, et utfluktssted på Midsund.  Denne samlingen med trosoppbyggelse og festlige aktiviteter har også blitt en god, årlig tradisjon.

2_ungdomssamling i lunvik

1_ungdomssamling i Lunvik

 

Feiring av nasjonaldagen

Etter 17. mai-tog og feiring rundt omkring på skolene, samlet vi oss på vårt felles menighetslokale for å feire nasjonaldagen sammen. Dette er først og fremst barnas dag der is, brus, kake og leker står i sentrum.

1_nasjonaldagen

3_nasjonaldagen

 

Fest for 15 åringene våre

Sju ungdommer har denne våren fulgt menighetens trosopplæring som er vårt alternativ til konfirmasjon. Opplæringen avsluttes med en fest der hele lokalmenigheten samles for å feire disse flotte ungdommene.

 

57_BU fest_mai_web_red

1_BUfest

 

Sommeravslutning for søndagskolen

Denne søndagen var det sommeravslutning for barn og ledere på søndagskolen.  Det fine været tillot utelek med konkurranser og stafetter. Det hele ble avsluttet med grilling.

1_sommeravsluttning på søndagsskolen

 

Takknemlighetsfest

Med ungdommene som arrangør kunne menighetens medlemmer over 36 år kose seg ekstra denne kvelden.

3_fest for O36

1_fest for O36

 

Menighetsutflukt

En fin sommerdag, 2. Pinsedag, var hele menigheten samlet på fantastiske Lunvik på Midsund. Grilling, volleyball, kajakk og fotball var noen av aktivitetene dagen ble fylt med.

3_familieutflukt4

 

Sommerkonferanse på Brunstad

De aller fleste av BKM Moldes medlemmer drar på sommerkonferanse på Brunstad i juli hvert år. Dette er et at årets høydepunkt for oss og noe vi prioriterer høyt. Les mer om BCCs konferanser i 2014 her.

1_sommerstevnet

3_sommerstevnet

4_sommerstevnet

 

Overraskelsestur

Det er ikke ofte man tar en svipptur innom Disneyland i Paris og London på en og samme dag. Dette var reiseruten for 35 spente ungdommer under 18 år som fikk en overraskelsestur i juli.

3_bortførte kids

2_bortførte kids

 

Brunstad Ungdomsklubb

Denne høsten var det oppstart for Brunstad Ungdomsklubb. Ungdommen var samlet på Raneset denne gangen, til sesongens kanskje siste sommerkveld. (Les mer på ungdomsklubben.org)

1_oppstart BUK

3_oppstart BUK

 

Golfturnering

Ungdommene tilbrakte en oktoberdag på Molde Golfklubbs anlegg. Etter at ungdommene hadde fått prøvd seg på golf, ble det servert pizza i klubbhuset.

2_blåtur

 

Bryllup

Når det feires bryllup ønsker mange, både tilreisende og medlemmer i lokalmenigheten, å delta for å feire brudeparet. I 2014 var det to bryllup i BKM Moldes regi.

4_Bryllyp_Birgitta & Kim David_web_red

4_bryllup november

3_bryllup

 

Ungdommens julebord

Årets julebord for ungdommen hadde ”50-tallet” som tema. Mange spente ungdommer ankom med mange flotte kostymer. Både trosoppbyggelse, underholdning, tradisjonsrik julemat og fyrverkeri stod på programmet.

2_julebord

3_julebord

1_julebord

5_julebord